Manlief, dochter en ik komen net terug van drie weken in Frankrijk. Wat een heerlijkheid! Spelen in de zon, kamperen (ik houd ervan!!), slenteren door Franse stadjes, buiten koken, heerlijk eten en veel lezen. Vooral dat laatste schiet er thuis nog wel eens bij in. Al snel grijp ik dan naar mijn mobiele telefoon, Ipad of laptop. Terwijl buiten spelen met mijn dochter van net één zoveel leuker is!

Fotografe Izabela Urbaniak neemt haar vier kinderen iedere zomer minstens vier weken mee naar het platteland. Zodat ze heerlijk buiten kunnen zijn en vooral echt loskomen van hun spelcomputer, mobiele telefoon en de televisie. Goed voornemen voor ieder gezin lijkt me! Ze maakte er ook nog eens prachtige foto’s van. En zeg nou zelf: plaatjes van kids in de buitenlucht zijn toch 100x mooier dan van kids voor de televisie of achter hun computer?

zonder tv2 zonder tv3 zonder tv4 zonder tv5 zonder tv6 zonder tv7 zonder tv8 zonder tv9 zonder tv10 zonder tv11 zonder tv12 zonder tv13 zonder tv14 zonder tv15 zonder tv16 zonder tv17 zonder tv18 zonder tv19 zonder tv20 zonder tv21 zonder tv22 zonder tv23 zonder tv24 zonder tv25 zonder tv26 zonder tv27