Op New Mama heb ik de afgelopen 2 jaar veel aandacht besteed aan fotografie. Ik vind foto’s van pasgeboren baby’s, moeders en kindjes, geboortes en families vaak zo mooi en liefdevol. Zelf fotografeer ik ook heel graag. Meestal is mijn eigen meisje Lena mijn model, maar het leek me zo leuk om zelf eens een newborn fotoreportage te maken. En dus deed ik een paar maanden geleden een oproep op New Mama. Eén van de reacties kwam van Dana. Ze was al moeder van Sem en verwachtte in mei een dochter. Ze zou me een berichtje sturen zodra hun tweede kindje geboren was, zodat we een newborn reportage in konden plannen. Super leuk!

En zo ging ik een paar weekjes geleden naar Leiden. Op bezoek bij de kleine Ella, die toen net geboren was. Wat een prachtig meisje! En wat een leuk gezin. Broertje Sem was nieuwsgierig naar wat ik kwam doen, en poseerde als een volleerd model voor de camera. Toen ik arriveerde sliep Ella nog en kon ik snel wat foto’s maken van haar in d’r bedje. Toen ze even later wakker werd had ze honger en wilde ze stiekem niets liever dan bij mama zijn. Maar ook dat leverde hele mooie, liefdevolle plaatjes op.

Ik ben benieuwd wat jullie van mijn eerste newborn reportage vinden. Wil je zelf ook een keer foto’s laten maken van jouw baby, peuter of kleuter? Stuur me dan een mailtje: info@newmama.nu. Dan vertel ik je meer over mijn manier van werken en het tarief.
Geniet van deze shoot!

_DSC0011_DSC0016 (3)_DSC0020_DSC0156 (2)_DSC0141_DSC0136 (2) _DSC0104 (2)

_DSC0083

_DSC0086_DSC0079 (2)_DSC0063_DSC0081 (2)_DSC0128 (3)_DSC0050 (2)