Over een week is het Vaderdag! En noem het commercieel, zoetsappig of overdreven, hoe dan ook: ik ben er gek op! De band tussen mijn man en dochter is natuurlijk iedere dag heel speciaal en het vieren waard, maar op Vaderdag staan we er even extra bij stil.

Het was dit jaar mijn eerste Moederdag en ik ben goed verwend. Dus ik kan niet achterblijven in dit geval. Zelf zit ik deze week heerlijk op de camping met manlief en onze dochter, dus de Vaderdagcadeautjes zijn al ingeslagen. Ben jij nog niet zo ver, of heb je nog geen idee wat je moet geven? Misschien zijn deze (gratis!) printables wat  voor je. Downloaden via deze link, op dik papier af laten drukken en mooi inlijsten. Klaar!
Heb je nog meer creatieve zin en tijd, dan kan je via deze link zelfs een super gaaf boekje downloaden. Hier kan je kindje een leuke tekst bij schrijven of tekening in maken. Succes!

vaderdag print1

vaderdag print2 vaderdag print3 vaderdag print5