Ik heb bewondering voor mensen die mooie dingen maken met hun handen. Die gehoor geven aan hun creatieve ideeën en zodoende de prachtigste dingen delen met de wereld. Illustraties, handlettering, fotografie en natuurlijk ook teksten en gedichtjes. Niet zo verwonderlijk dus dat ik dagelijks heel wat keren mijn Instagram bekijken, want oh oh wat vind je hier veel mooie dingen! (mijn favoriete Instagrammers binnenkort in een blogpost)

Een paar weken geleden mailde Lianne van Gerwen me. Zij is zo’n creatief talent en schrijft gedichten over kinderen, hoe ze opgroeien en wat hier allemaal bij komt kijken. Wat leuk om met haar in contact te komen, want zij is zo iemand: iemand die haar hart volgt, haar gedachtes prachtig verwoord in teksten en er zelfs voor zorgde dat haar werk gebundeld werd in een echt boekje!

Lianne vertelt: “Groter worden gaat gepaard met vallen en opstaan, verdriet en blijdschap, geluk en pijn. Het gaat over samen delen, spelen, ons bestaan, de wereld en hoe ik naar (mijn) kinderen kijk. Daarbij wil ik graag stil staan dat het groter leven niet zomaar vanzelfsprekend is en dat je kunt genieten van alle kleine dingen om je heen, die het leven mooier (kunnen) maken.”

Print

Het boekje “Groter leven” bevat luchtige, grappige, inspirerende gedichtjes over opvoeden, liefde en de wereld. Echt een leuk cadeautje voor een vriendin, zus of collega de (net) moeder is geworden! Ik geef mijn review exemplaar weg, dus die kan je winnen! Hoe? Heel simpel… laat even op Facebook weten wie dit boekje kan waarderen en ik kies eind van de week een winnaar!

Spring

Spring
zo hoog als je kan
Raak
de wolken aan
Zweef
als een vogel zo vrij
Kom
Altijd terug bij mij


Groter Leven is ook te vinden op Facebook