Ik deel niet zo heel vaak persoonlijke foto’s van mij, mijn man en onze dochter Lena. Dat is bewust. Want New Mama is een blog over de liefde voor het moederschap en dus geen blog over mijn leven als moeder. Maar nu vind ik het leuk om toch wat mooie foto’s van ons 3 te delen. Fotograaf Aline Bouma maakte begin oktober een prachtige fotoreportage van ons. Al een paar keer eerder schakelde ik een professionele fotograaf in voor foto’s van ons gezin, want ik vind het zo waardevol om ook een set écht goede foto’s te hebben. Natuurlijk zijn de huis-tuin-en-keuken kiekjes net zo leuk, maar een combinatie van beide heeft mijn voorkeur:)
Dus mijn tip voor deze week: schakel eens een échte fotograaf in voor een reeks plaatjes van jou en je gezin. Hoeft niet per se heel duur te zijn en ik vind het de investering meer dan waard!  Sanne - Peter - Lena 5 Sanne - Peter - Lena 14 Sanne - Peter - Lena 20 Sanne - Peter - Lena 31 Sanne - Peter - Lena 32 Sanne - Peter - Lena 35 Sanne - Peter - Lena 42 Sanne - Peter - Lena 55