Best vaak krijg ik het verzoek om producten (die interessant zijn voor moeders) te testen. Ik ga hier lang niet altijd op in (geen tijd of geen affiniteit met het product), maar dat was echt anders toen ik contact kreeg met Fotofabriek. Zoals trouwe lezers weten ben ik gek op fotografie. Niet alleen maak ik heel graag zelf foto’s van mijn dochter of andere kindjes. Maar daarnaast kan ik ook heel erg genieten van de fotoseries van geboortefotografen of fotografen die kinderen op een liefdevolle manier portretteren. Mooie foto’s van je kind zijn zo waardevol! Die kleintjes groeien nu eenmaal zo snel en vooral in de eerste jaren verandert hun gezichtje nog zo. En er zijn zo veel mooie momenten die vastgelegd kunnen worden. Verjaardagen en mijlpalen, maar ook zeker de ‘normale’, dagelijkse dingen.

Zo veel foto’s!
Andere moeders die veel foto’s van hun kinderen herkennen het vast: ‘wat te doen met ál die foto’s?’ Zelf maak ik dagelijks wel een foto van Lena met mijn smartphone. Tijdens feest- en verjaardagen het tienvoudige en daarnaast zijn vakanties en zonnige dagen op het strand goed voor nog eens honderden foto’s met mijn spiegelreflexcamera. Haha, een hele serie per jaar dus! Zelf maak ik nog trouw jaarlijks een dik fotoalbum met hierin de mooiste, grappigste en meest ontroerende foto’s. En daarnaast druk ik nog steeds heel veel foto’s af. Voor fotolijstjes op het toilet, op het prikbord bij mijn ouders, voor in mijn agenda (confession: ik heb nog een papieren agenda😊). En boven ons bed hangt een aantal grote wissellijsten, met hierin de mooiste foto’s uitvergroot tot A3 of A4 formaat. Zo zijn onze mooiste herinneringen met Lena altijd dichtbij!

Fotofrabriek1

Foto op aluminium
Fotofabriek heeft een heel erg leuk alternatief voor deze vergrotingen op fotopapier. Bij hen bestelde ik een mooie foto van Lena en mij op (geborsteld) aluminium. Ik koos voor formaat 20×30 cm (A4 dus). Het resultaat is echt zo mooi! Allereerst is het handig dat dit aluminium kunstwerk meteen klaar is om tentoongesteld te worden. Dus geen ‘geklooi’ met wissellijsten. Er zit (optioneel) zelfs een plakstrip op de achterkant, waardoor je de foto direct op de muur kunt bevestigen. En dit kan zelfs buiten! De foto op het aluminium is heel scherp en de kleuren zijn prachtig. Maar wat het echt bijzonder maakt is de structuur van het aluminium. Het maakt de foto stoer en geeft echt die aluminium glans. Hierdoor heb je echt een kunstwerkje in handen, een heel leuk alternatief op de ‘gewone’ vergroting. Zoek je een bijzonder cadeau voor je man, opa en oma of vriendin, dan is een mooie foto van jouw kinderen op aluminium echt een goede optie! Ik geniet in ieder geval van mijn exemplaar, waar de liefde tussen mij en Lena vanaf glanst😊

Liefs Sanne

Fotofabriek2