Het was de afgelopen weken wat stiller op New Mama. Niet omdat het bloggen me geen energie meer geeft of omdat ik geen tijd had, integendeel zelfs! De hele zomer had ik zeeën van tijd. Acht weken lang reisden manlief, Lena en ik in ons geliefde Volkswagenbusje door Italië. Maar heel bewust kozen we er in die acht weken voor om vooral tijd voor elkaar te hebben. Dus laptops, werk, sociale ‘verplichtingen’ en andere handenbinders vlogen even overboord. En geloof me….dat is heerlijk! Ik kan het iedereen aanraden: een paar weken per jaar je hoofd in de zon en alleen maar focus op offline.

img_1598-2

Het tij is inmiddels 360 graden gekeerd. De echte Italiaanse keuken ligt weer 1400 kilometer achter ons, het werk is weer begonnen en als klap op de vuurpijl zitten we middenin een grote verhuizing. Menigeen vertelde me de afgelopen maanden dat verhuizen stressfactor nummer 1 is en ik begrijp inmiddels wel aardig waarom. Er moet veel geregeld worden, spullen staan niet waar ze horen (lees: in een opslag), muren die wit moeten worden werden zuurstokroze en we zijn er inmiddels achter dat campingstoelen op een camping lekker zitten, maar in een lege woonkamer niet. Maar geen reden tot klagen, het einde is in zicht. Nog een weekje aanrommelen en dan is ons droomhuis – in het prachtige Utrecht – helemaal naar onze smaak ingericht en compleet.

Ik kan niet wachten op dat moment. Die eerste avond waarop alle dozen uitgepakt zijn, Spotify ons een zwoel zomeravondmuziekje brengt en de nieuwe koelkast bewijst dat hij de witte wijn perfect op temperatuur heeft gebracht. Samen met mijn twee grote liefdes terugkijken op deze bijzondere zomer. Een zomer vol liefde, zon en heeeel veel tijd. En ik beloof dat daarna de verhalen en bijzondere foto’s weer met meer regelmaat verschijnen op New Mama;)