Ik ben New Mama onder ander begonnen omdat ik online zoveel mooie foto’s tegenkom van kinderen (en hun ouders) die op andere online (mama) magazines nog nauwelijks gedeeld worden. Jammer, want het zijn vaak foto’s die de vreugde en schoonheid van kindjes laten zien. Sinds ik moeder ben kijk ik met andere ogen naar deze foto’s. Ik herken de twinkeling in de oogjes van kinderen, want die zie ik (gelukkig!) ook zo vaak bij mijn dochter. En de liefde tussen ouders en kinderen die van veel foto’s afstraalt herken ik nu ook als geen ander. Die onvoorwaardelijke liefde voor je kind. 

Adrian McDonald maakte een prachtige serie foto’s van zijn buurtkinderen in Jamaica. Kinderen hebben de unieke gave om blij te zijn met hele kleine dingetjes. Een klein stukje speelgoed, iets uit de natuur of het gezelschap van hun broer, zus of vriendje. Die vrolijke sprankeling, die vooral kinderen bezitten, zie je terug op deze foto’s. Ik geniet ervan!

play1 play2 play3 play4 play5play7 play8 play9 play10 play11 play12